2022.11.26
Virág
Kezdőlap Címlap Nagy Adri végigsírta a titkos esküvőjét - videó

Nagy Adri végigsírta a titkos esküvőjét – videó

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent férjének Nagy Adri. Az énekesnő most részleteket árult el a tavalyi ceremóniáról Gájer Bálint YouTube-műsorának vendégeként.

Kiderült, Nagy Adri férje teljesen civil, ingatlanokkal foglalkozik. Baráti társaságon ismerték meg egymást, majd akkor indult el köztük valami, amikor a férfi váratlanul megjelent az énekesnő 29. születésnapi buliján. Férje szándékosan kerüli a nyilvánosságot, Nagy Adri ezért sem szokott sokszor beszélni a magánéletéről. Ám ezúttal kivételt tett: titkos esküvőjükről árult el pár részletet.

Kis esküvő volt, romantikus. A kisfiam megszületése előtt egy évet voltunk együtt, nem volt sok idő, hogy gyorsan esküvő és házasság legyen belőle.

Nem is annyira terveztük, beszéltünk róla, de korai lett volna. mondtam, hogy én nem akarok terhesen férjhez menni, ez volt az egyetlen kitétel, hogy legyünk hárman, a kisfiam is már ott legyen velünk és tudja esetleg hozni a gyűrűt” – mesélte.

„Konkrétan az egész ceremóniát végigbőgtem, amikor megláttam a gyerekemet meg a férjemet. Már most is sírok… anyává válik az ember, és a könnycsatornák beindulnak” – tette hozzá.

Indirekt/Origo