2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Titokban férjhez mehetett Gwen Stefani

Titokban férjhez mehetett Gwen Stefani

Egy friss lesifotó alapján úgy tűnik, hogy összeházasodott Gwen Stefani és Blake Shelton. Ugyanakkor egy ismerősük viszont mást mond.

A rajongók körében megindult a találgatás arról, hogy a No Doubt énekesnője, Gwen Stefani és countryzenész párja, Blake Shelton összeházasodtak-e már titokban – egyelőre ugyanis ellentmondásosak erről az információk.

A Page Six friss lesifotóján egyértelműen látszik, hogy az énekesnő már egy gyémántgyűrűt is visel a jegygyűrűje mellett, az Instagramra pedig ő maga is kitett a napokban egy fotót, amelyen az állt, hogy “férjhez megy”, ez azonban a lánybúcsún is készülhetett:

A People magazinnak most a pár egyik ismerőse nyilatkozott, aki arról számolt be, hogy az esküvőre még nem került sor, Stefani és Shelton ugyanis mindenképp meg akarták várni, amíg biztonságosan, vendégek előtt is egybekelhetnek. Az énekesnő amúgy is nyári esküvőt akart, de már nagyon izgatott a közelgő esemény miatt. Az is lehet, hogy a sztárpár hivatalosan már egybekelt, csak a lagzit tartják később.

Annyi biztos, hogy Gwent öt év együttlét után, tavaly októberben jegyezte el Shelton, miután egymásba szerettek a The Voice zsűrijében. Az énekesnő korábban a Bush frontemberének, Gavin Rossdale-nek volt a felesége, három fiuk született – miközben Shelton kétszer is volt már házas, gyereke nincs. Indirekt/Origo