KezdőlapCímlapGólyahír: megszületett Dér Heni kisfia

Gólyahír: megszületett Dér Heni kisfia

Hatalmas a boldogság Dér Heniéknél, az énekesnő csütörtök délután világra hozta az első gyermekét, aki a Bendegúz nevet kapta.

Ahogy azt lapunk is megírta, csütörtökön reggel rendőrök segítségét kérte Dér Heni férje, hogy időben beérjenek a kórházba. Ez sikerült és az énekesnő ma délután fiúgyermeket szült. Heni kisfia Bendegúz néhány órával a reggeli forgalom okozta riadalom után egészségesen világra jött. Az énekes és párja, Gergő tavaly már szembesültek az örömhírrel, hogy szülők lesznek, ám az énekesnő első terhességénél a baba a hetedik hónapban elment. A páros a 2020-as Nyerő Páros műsorban mesélt őszintén a tragédiájukról.

A műsor után nem sokkal, tavaly ősszel kiderült, hogy újra teherbe esett az énekesnő. Mielőtt Heni terhességét bejelentették volna, október elején Gergő feltette a nagy kérdést Heninek, aki természetesen igent mondott. A páros néhány hónappal később egy karanténesküvő keretein belül fogadott örök hűséget egymásnak. A szülés előtt Heni is úgy határozott, hogy beoltatja magát a koronavírus elleni vakcinával a saját és gyermeke biztonságának érdekében – írta a Blikk.