2021.07.24
Kinga, Kincső
Kezdőlap Címlap Másfél év után zátonyra futott Szente Vajk kapcsolata, szakított a párjával

Másfél év után zátonyra futott Szente Vajk kapcsolata, szakított a párjával

Szakított Szente Vajk és kedvese, Tiborcz Fanni. A Jászai Mari-díjas rendező legújabb rendezését, a Puskás, a musical című darabot csütörtökön mutatták be, s bár Vajk szülei ott voltak a premieren, hölgytársaság nem gratulált neki a darab végén.

A Blikk megkérdezte a rendezőt, hogy Fanni miért nem volt jelen az előadáson.

– Már nem alkotunk egy párt, egy ideje úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk – ismerte el lapunknak Szente Vajk. A rendező és Fanni korábban dolgozott együtt, míg Vajk rendezett, addig a fiatal hölgy táncművészként kapott szerepet a produkciókban. Évek óta ismerték egymást, amikor egy baráti összejövetelen úgy döntöttek, nyitnak egymás felé.

– Korábban is szűkszavúan nyilatkoztam a magánéletemről, annyit mondtam, Fannival ismerkedünk és idővel eldől, hogyan alakul. Köztünk így alakult, de végül barátságban, békében váltunk el – mondta a rendező. Vajk és volt kedvese kapcsolatáról tavaly februárban hallhattak először a rajongók. Akkor kezdtek el randevúzni, ám nem szerették volna nagy dobra verni, hogy ismerkednek, de egy idő után titkolózni, bujkálni sem akartak.

A pár szakításának hátterében sok minden állhat, nem kizárt, hogy Fanni szeretett volna megállapodni, családot alapítani, ám a rendező jelenleg a munkájának él. Szente Vajknak ez volt az első kapcsolata, amelyet négy évvel ezelőtt zátonyra futott házassága után vállalt a nyilvánosság előtt, ám mint mondja, ennek az az oka, hogy nem a magánéletével szeretne a hírekben szerepelni.

– A szakításról is csak azért beszélek, hogy elkerüljem a pletykákat. A későbbiekben sem szeretném kiteregetni a magánéletemet, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is – magyarázta a Blikknek Szente.