2021.07.24
Kinga, Kincső
Kezdőlap Címlap Így teniszezik egy falatnyi bikiniben Kim Kardashian

Így teniszezik egy falatnyi bikiniben Kim Kardashian

Kim Kardashian a jelek szerint tenisz karrierre vágyik, hiszen legújabb fotóján egy teniszütővel pózol. Bár ez a ruhanemű nem a legmegfelelőbb ehhez a sporthoz, de ez talán sokaknak nem is igazán tűnik fel a szexi képet nézve.

Az amerikai realitysztár mostanság ontja magából a szexibbnél szexibb képeket, legutóbb éppen teniszezni ugrott el egy falatnyi bikiniben, ami bár nem a legjobb választás ehhez a sporthoz, de egy biztos: így sokkal látványosabb.

A házi pornóval ismerté vált Kardashian nem sokkal azután, hogy ország-világ láthatta a kiborulását ellátogatott egy amerikai beszélgetős műsorba is, ahol őszintén beszélt a rapperrel való kapcsolatáról és a házasságukról.

„Nagyon jó viszonyban vagyok még most is Kanye Westtel, annak ellenére, hogy válunk. Tisztelem őt, én leszek örökké a legnagyobb rajongója. Ő a gyerekeim apja, így örökké a családunk része lesz. Úgy gondolom, hogy csupán általánosnak mondható nézeteltérések vezettek el ahhoz, hogy miért ért véget a házasságuk. De semmi esetre se szeretném, ha bárki is azt hinné, hogy nem tettem meg mindent, vagy nem is próbáltam meg ezt igazán” – idézte a Kimmel készült interjút a Daily Mail.

Indirekt/Bors