KezdőlapCímlapMarsi Anikó: „Nekem sosem kellett a Gucci táska, de ha a fiaim...

Marsi Anikó: „Nekem sosem kellett a Gucci táska, de ha a fiaim lazacot kívánnak, hát megveszem”

A TV2 műsorvezetőjétől nem áll távol a spórolás, mert olyan családban nőtt fel, ahol megnézték, mire költenek.

Marsi Anikó ma már új házasságban él Gyarmati Gábor mellett, akivel közösen vágtak bele egy építkezésbe Budapesten. A házat szépen lassan, gyakran saját kezűleg építik, így sokat spórolnak. A műsorvezetőnek nem szokatlan, hogy szerszámokhoz kell nyúlnia, hiszen az édesanyja egyedül nevelte őt és a nővérét a tanári fizetéséből, így ezt a példát látta maga előtt, s hozzászokott a spóroláshoz. Ma már országosan ismert tévésként nem kell aggódnia az anyagiak miatt, mégis tudja, hol a határ a vásárlásban.

„Megteremtettem magamnak a kényelmesebb körülményeket, de soha nem felejtettem el, honnan jöttem. Sem akkor, sem azóta nem hozott lázba egy Gucci táska vagy egy méregdrága cipő. Megtehettem volna, mert az első férjem, Palik Laci mellett is mindig anyagi biztonságban voltam, de nem költöttem luxusmárkákra, mert teljesen feleslegesnek tartottam” – mondta a Story magazinnak.

Majd a két fiára, Palik Vilmosra és Palik Vincére gondolva, kijelentette: ha viszont például a fiúk lazacot akarnának enni, arra soha nem sajnálná a pénzt. A volt férjéről, Palik Lászlóról elmondta, hogy nagyon jó apa, és tudja, hogy a jövőben is gondoskodik majd a gyerekeikről. „Egy pillanatig nem kell aggódnom amiatt, hogy ha velem történne valami, mi lesz a fiúkkal. Ha ezt nézem, meg persze, azt is, hogy dolgozom, elmondhatom, nincs rajtam anyagi nyomás, de nem is dúskálok a földi javakban” – jelentette ki Marsi Anikó.