2020.02.20
Aladár, Álmos
Kezdőlap Belföld Váratlan: Már most vasárnap elindítja az RTL Klub az Álarcos énekest

Váratlan: Már most vasárnap elindítja az RTL Klub az Álarcos énekest

Már most vasárnap, vagyis február 9-én elindul az RTL Klub csatornán az Álarcos énekes című zenés show. A váratlan bejelentés válasz arra, hogy a TV2 is egy hasonló műsorral szeretné szórakoztatni nézőt. A beöltözős zenés háborús helyzet fokozódik.

Az RTL Klub ősszel jelentette be, hogy megszerezte az eredtileg Masked Singer című műsor jogait. Ennek a formátumnak a lényege, hogy ismert emberek bújnak hatalmas jelmezekbe, s eltorzított hangon próbálják félrevezetni a zsűrit és a nézőket. Aki lebukik, kiesik. Talán így lehet a műsor lényegét legegyszerűbben összefoglalni. Az RTL bejelentése után nem sokkal a TV2 19-re lapot húzott és megszerezte az eredeti formátum remake-jét, amit ők „Ki vagyok én – a rejtélyek színpada címen mutattak be. Egy nagy dobás ott, egy másik ugyanolyan meg itt. Majd a nézők eldöntik, hogy melyik tetszik nekik jobban.

Ahogy ma délelőtt az Indirekten is megírtuk, a TV2 mindent bevet a sikerért, visszacsábította Hajós Andrást, Ábel Anitát és egy nagyon komoly zsűrivel készül a megmérettetésre.

Erre válaszul az RTL Klub ledobta most az atomot, és bejelentette, hogy semmit nem bíz a véletlenre és már most vasárnap elindítja a nagy dobásnak szánt Álarcos énekes-t.

Azt már lehetett tudni, hogy a műsort Istenes Bence vezeti, de most a csatorna elárulta a „nyomozók” nevét is. Itt ugyanis nem zsűri van, hanem az úgynevezett nyomozóknak kell kitalálniuk, kit rejt pl. az óriásnyuszi vagy gigakrokodil jelmez.

Az RTL Klub az alábbi nevekkel indítja a showt csatába:

Gáspár Laci

Csobot Adél

Dancsó Péter

Sebestyén Balázs

Az Álarcos énekes első adása tehát február 9-én vasárnap este kerül képernyőre, most még úgy fest, konkurens nélkül.

Fotó: Facebook

Amit még ajánlunk

Csipkebugyiban mutatta meg fenekét Vasvári Vivien – fotó

Vasvári Vivien felrobbantotta az internetet, ugyanis legfrissebb posztjában megmutatta kerek fenekét.  A Feleségek luxuskivitelben sztárja nem szégyellős. Sokszor posztolt...

Nincs most a Viszkisnél boldogabb ember

Ambrus Attila élete teljesen megváltozott mióta apa lett. Nemrég ünnepelték kislányuk, Anna első születésnapját, aki cuki meglepetéssel kedveskedett szüleinek.

Orvosok vigyáztak a koncertező Benkő Lászlóra

A legendás billentyűs elhalasztotta a műtétjét, hogy minden erejét összeszedve színpadra állhasson. Emberfeletti erőről tett tanúbizonyságot Benkő László. Mint...

Whitney Houston nyolc évvel a halála után hologramként turnézhat

A tragikus sorsú énekesnő legnépszerűbb számait fogják játszani a koncertsorozaton. A hatszoros Grammy-díjas énekesnő 2012. február 11-én vesztette életét,...

Törőcsik Marit rózsacsokorral köszöntötte a főnöke

A Velemben lábadozó, legendás színésznő nagy örömmel fogadta főnöke, a Nemzeti Színház igazgatója látogatását. Vidnyánszky Attila Velemben járt,...