KezdőlapCímlapÚjabb sztárokat igazolt a TV2

Újabb sztárokat igazolt a TV2

Durva tavaszra számíthatnak a tévénézők, hiszen a TV2 is és az RTL is mindent bevet annak érdekében, hogy megnyerjék a nézettségi versenyt. A harc legújabb fejleménye, hogy a TV2-nek sikerült visszacsábítani két egykori szereplőjét, Ábel Anitát és Hajós Andrást.

Fotó: Facebook

Óriási médiavisszhangja volt, amikor 2017 augusztusában Hajós András távozott aTV2-től, a csatorna legsikeresebb műsorának, a Sztárban Sztár-nak a zsűriszékét hagyta ott. Egyesek politikai okokkal magyarázták a váratlan döntést, míg mások szakmai vitákat sejtettek a szakítás mögött. A zenésze akkor maga a próbált válaszolni a miértre a saját facebook oldalán.

„Az igazsághoz hozzátartozik, hogy (hallomásom szerint) a csatorna felsőbb irányítói részéről fenntartások lehetnek a személyemet illetően, így az utóbbi időben már egy mindannyiunk számára méltatlan pávatáncba kezdtünk belecsúszni, hogy ki akarja jobban és ki tesz úgy, mintha ő akarná, ha a másik hajlandó úgy tenni, mintha jobban akarná…”

Így aztán se ma Sztárban Sztár-ban nem láthattuk tovább, sőt a saját fejlesztésű sikerműsorát, a Dalfutárt is a youtube-ra költöztette. 

Ennek fényében akár szenzációnak is nevezhetjük a TV2 bejelentését, hogy sikerült megegyezniük Hajóssal, aki a tavaszi nagy durranásnak szánt műsornak, a Nicsak, ki vagyok – a rejtélyek színpada beöltözős, énekes show-nak lesz az egyik zsűritagja. És hogy a csatorna nem akar kispályázni, gyorsan megegyezett Ábel Anitával is, aki már több TV2-s műsorban bizonyított, hogy nem kell a szomszédba mennie egy két poénért. Mellettük Majka, Judy, Ganxsta Zolee és az egyre népszerűbb megmondóember Kajdi Csaba, Cyla alkotják majd a kétszer három fős zsűrit. A műsor lényege, hogy ismert emberek, zenészek, színészek, sportolók húznak magukra gigantikus jelmezeket, amiben garantáltan felismerhetetlenek lesznek, és a zsűri feladata pedig az lesz, hogy kitalálják kit rejt maskara.  A fenti névsorból arra gondolhatunk, hogy a műsor fontos eleme lesz a humor.