KezdőlapBelföldMagyar Péter: ez Orbán Viktorék Waterlooja

Magyar Péter: ez Orbán Viktorék Waterlooja

Egy korszak lezárult, a Tisza Párt több mint egymillió szavazatával letarolta az ellenzéket és a kormánypártok kőkemény kihívójává vált.  

Ez az orbáni hatalomgyárnak a Waterlooja, a vég kezdete, tette hozzá a Tisza Párt alelnöke. Szerinte politikai földindulás szemtanúi lehetünk, amelyben szembenállt egymással például igazság és hazugság, Nyugat és Kelet. Kifejtette: a Tisza Párt megmutatta, hogy a politika lehet őszinte, és nem kifizetőhelynek tekinti a politikai pozíciókat. A következő választásokon egy kihívója van a NER-nek: a Tisza Párt.

És az is kiderült ma este, hogy bár a Fidesz sosem fordított ennyi pénzt a politikai ellenfelei lejáratására, még sosem ért el ilyen gyenge eredményt az EP-választásokon, fogalmazott.

Ez a rendszer lebontható, Budapesten pedig a Tisza Párt nélkül nem történik semmi, fűzte hozzá. A ma este legyen az ünneplésé, az örömé, és sokan talán visszanyerték a hitüket, hogy lehet egy másik Magyarországot építeni. A következő országgyűlési választásokig pedig készen lesznek egy olyan csapattal, amire örömmel lehet szavazni, és ehhez egy megfelelő programot fognak letenni az asztalra, ígérte Magyar Péter.   

Indirekt/privatbankar.hu