KezdőlapCímlapKulcsár Edina: Sokszor kedvem lenne sírni

Kulcsár Edina: Sokszor kedvem lenne sírni

Sokszor elfárad, nem is annyira testileg, mint lelkileg – vallotta be a volt szépségkirálynő.

Hosszabb posztban tájékoztatta Kulcsár Edina 654 ezer követőjét az Instagramon. „Beléptem a 3. trimeszterbe! Teljesen őszintén, rohadtul nem egyszerű! Nem a várandósság, hanem úgy minden egyben. És mielőtt bárki félreértene, nem panaszkodok, pusztán azt gondolom, hogy nem mindig csak a jót kell mutatni és kommunikálni. A közösségi oldalak egyik fő lényege, hogy inspirálni tudjuk egymást” – írta.

„Én szinte mindenben meg tudom találni a jót! Mindenki sikerének és jólétének tudok örülni. Még annak is, ha valakinek módjában áll folyamatosan utazni és márkásabbnál márkásabb dolgokra költeni. Engem ez is inspirál, hiszen általuk látható, hogy semmi sem lehetetlen.

 Ettől függetlenül sokszor nem ezek adnak plusz erőt a nehéz napokon, hanem az, ha tudok azonosulni másokkal, akik hasonló cipőben vannak mint én. Például akik gyűrik az anyukák sokszor kemény hétköznapjait!” – tette hozzá.

Kulcsár Edinának már három gyereke van, ketten ovisok, a legkisebb pedig most volt egyéves. „Ráadásként hamarosan lesz ugye még egy babám, aki minden pillanatban emlékeztet az egyre erősödő mozgásával, hogy már nem sok idő, és ő is itt lesz. Imádok mindent úgy ahogy van és hálás vagyok mindenemért amim van, de ez még nem jelenti azt, hogy nem nehéz” – írta az oldalán.

„Olyan sokszor elfáradok. Nem is feltétlenül testileg, mert szerencsémre, nagyon tudom magam tartani, de lelkileg hamarabb lemerülök.🪫 Ettől függetlenül egy anyuka nem mondhatja azt, hogy elfáradtam, még várandósan sem! Nem teheti meg, hogy ne ugorjon ki az ágyból hajnalok hajnalán, ha valamelyik gyermeke kiabál, hogy Anya… és ez a lista még jó hosszú lehetne!” – írta.

„Nem vállaltam volna ennyi gyereket, ha nem lettem volna tisztában azzal, hogy bírni fogom, de brutálisan sokat kell dolgozni lelkileg azért, hogy mindig toppon legyél. Sokszor kedvem lenne sírni, mert elfáradok, de egy anya ezt sem teheti meg. Maximum ha elvonul egy kicsit, hogy a gyerekei ne lássák. 

És egyébként szerintem így teljesen oké, ha sír az ember. Mert sokszor ez is sokat segít. Szóval minden anyukának azt üzenem, aki néha elfárad, hogy nem vagytok egyedül. De minden egyes nehéz nap megéri. Csak nézzetek a gyerekekre! Nézzétek milyen boldogok és önfeledtek. És ez mind a ti érdemetek” – olvasható a posztjában.

Indirekt/Origo