KezdőlapCímlapKulcsár Edina és G.w.M külön autót vettek a kutyáiknak

Kulcsár Edina és G.w.M külön autót vettek a kutyáiknak

A volt szépségkirálynő megint azzal dicsekedett, hogy milyen luxusban élnek a férjével.

Kulcsár Edina és G.w.M mindig szívesen kérkedtek azzal, hogy az átlagembereknél mennyivel jobban élnek, az egykori szépségkirálynő most például egy Instagram-sztoriban mutatta meg, hogy külön autót vettek két kutyájuknak.

„Sokáig nem tudtuk elvinni a kutyákat kozmetikushoz, mert nem volt a szállításukra alkalmas kocsi a háznál, de végre ezt is orvosoltuk! Szóval egy kicsit összekapartam magam a betegségből, és elindultunk!” – írta Kulcsár Edina egy fotója mellé, amelyen az újonnan vásárolt autóban látható cane corso kutyájukkal.

Kulcsár Edina egy másik fotón azt is megmutatta, hogy G.w.M miként vezeti az autót – mellé pedig azt írta, hogy „Hiába a legújabb autói vannak, az ilyen kocsikat is tudja értékelni”. Ezzel a mondatával aztán több kommentelőt magára haragított, hisz sok „átlagembernek” csak hasonló járműre telik: „Mert milyen az az »ilyen« kocsi, kedves Edina?” – kérte számon valaki.

„Egy normális világban pontosan ilyen autójának kéne lennie, és 4.30-kor indulni az építkezésre pakolni a sittes zsákokat” – vélte egy hozzászóló. „De egy nem normális világban a pedagógus férjemnek van ilyen autója, 3 diplomával…” – válaszolt neki egy másik dühös kommentelő.