KezdőlapCímlapKozso már évek óta nem tartja a kapcsolatot a lányával és az...

Kozso már évek óta nem tartja a kapcsolatot a lányával és az unokájával

A zenész volt felesége, Kádár Mónika szerint nagy hibát követ el az énekes azzal, hogy nem keresi a lányát és az unokáját.

Amanda Ardens mesélt az édesapjával, Kozsóval való kapcsolatáról, amely állítása szerint már évekkel ezelőtt teljesen megszűnt. A Story magazinnak számolt be arról, hogyan élte meg, hogy a lánya, azaz Kozso unokája, Mia sem beszél már a nagypapájával.

„Kozso büszke lehetne Miára, még talán rám is, de évek óta nincs kapcsolat köztünk. Vártuk, hátha most, hogy hallotta – mert hallotta –, hogy az unokája micsoda sikereket ért el, megkeresi őt vagy akár engem, de nem” – mesélte Amanda – aki íróként és egy cég kommunikációs vezetőjeként dolgozik –, arra célozva, hogy Mia a Cannes-i Filmfesztiválon elnyerte a legfiatalabb filmes tehetség díjat. Hozzátette: eleinte őt is nagyon rosszul érintette, hogy megszakadt a kapcsolata az apjával, de mára beletörődött.

„Szokták tőlem kérdezni, nem fáj-e, hogy nincs apukám, a lányomnak pedig nincs nagypapája… Eleinte igen, nagyon fájt, aztán lezártam ezt magamban. Elfogadtam, hogy ezen már nem lehet változtatni. Édesanyám eleinte biztatott, menjek apuhoz, hívjam őt telefonon, s meg akarta hívni Mia születésnapjára is. Én mondtam, hogy ne erőltesse, hagyjuk az egészet. Ha ő nem kíváncsi ránk, ha nem akar minket látni, tiszteletben kell tartanunk a döntését.”

Elárulták, hogy Kozso édesapjával, vagyis Amanda nagypapájával nagyon közeli viszonyt ápolnak, ám sosem beszélnek az énekesről.

„A találkozásoknál Oszi papával mindössze egy szabály van: soha nem beszélünk Kozsóról. Tiszteletben tartjuk, hogy ő mégis csak Oszi papa fia, és ő olyannak fogadja el és szereti, amilyen. Az ő jelenlétében kritikának, bírálatnak helye nincs” – árulta el Amanda.

A lapnak nemcsak Kozso lánya, de a volt felesége, Kádár Mónika is megszólalt, elárulva, mi a véleménye a családi viszályról.

„A volt férjemről, Kozsóról csak annyit mondhatok: bánhatja, hogy eltaszította magától a lányunkat és az unokánkat. Mindegy, hogyan alakult a mi kettőnk kapcsolata, egy gyereknek szüksége van az apjára, az unokának pedig a nagypapára. Ebben egészen biztos vagyok” – jelentette ki az asszony.