KezdőlapCímlapDavid Beckham meglátogatta a haldokló edzőjét

David Beckham meglátogatta a haldokló edzőjét

Az angol futballválogatott korábbi svéd szövetségi kapitánya, a rákkal küzdő Sven-Göran Eriksson a farmján fogadta David Beckhamet.

Az egykori angol válogatott futballista, David Beckham igazi úriember. Az éveken keresztül a „háromkoronás” válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó svéd Erikssonnal igen jó viszonyban volt, és mivel barátságuk ma is töretlen, ezért svédországi farmján meglátogatta a nagybeteg szakembert. Eriksson januárban elmondta, megpróbál „minden napot értékelni”, miután öt kisebb agyvérzését követően hasnyálmirigy-rákot diagnosztizáltak nála – számolt be minderről a Bors. 

A Radio Sweden P4 Varmland csatornáján elhangzott, és ezt a The Sun is megírta, hogy Beckham hat liter 1948-as évjáratú datolyaborral lepte meg. Ettől a kedvességtől úgy megrendült, mint akkor, amikor a göteborgi szurkolók szerenádot adtak a tiszteletére. Beckham ráadásképpen egy palack 1982-es bort is hozott. Ez volt ugyanis az az év, amikor a súlyos beteg tréner az IFK Göteborgot UEFA Kupa-diadalra vezette.

– Heringet, burgonyát, jávorszarvas-húst ettünk. David előző nap küldött egy szakácsot, aki elkészítette az ételeket, majd ő maga is befutott. Nálam volt egy napig, rengeteget beszélgettünk a futballról. Büszke voltam, hogy meglátogatott.