KezdőlapBűnügyKözel a szabadulás, de Lajcsi elhallgattatta pletykás öccsét

Közel a szabadulás, de Lajcsi elhallgattatta pletykás öccsét

Az ország egyik legismertebb trombitása immár több mint egy éve tölti börtönbüntetését, és Galambos Lajos – ha minden jól alakul – 2024 júliusában már otthonában, házi őrizetben folytathatja büntetését.

Az ismert trombitás hetente mindösszesen ötven percet kap, hogy telefonon beszéljen szeretteivel és ügyvédjével. Ez az idő sokszor kevésnek bizonyul, hiszen Lajosnak számos fontos ügyet kell intéznie, és szeretteivel is tartania kell a kapcsolatot. A testvérével, Istvánnal azonban fontos egyezséget kötött: megtiltotta neki, hogy bárminemű információt kiszivárogtasson róla.

Galambos István, aki korábban szívesen nyilatkozott bátyjáról, most már csak a telefonbeszélgetésekre hagyatkozik.

Semmilyen információm nincs a testvérem szabadulásának időpontjával kapcsolatban, és ezt most őszintén mondom – kezdte István a sorry! magazinnak adott interjújában.

„Csak ő tud engem hívni a börtönből, én nem tudok hívást kezdeményezni. Legutoljára, mikor beszéltem vele, jókedélyű volt, úgy tűnt nekem, hogy jól van. Nem tudom pontosan, mikor fog szabadulni, csak a hívásait szoktam várni. Konkrétumot az ügyvédje tudna mondani, hiszen ő van meghatalmazva arra, hogy nyilatkozzon az üggyel kapcsolatban. Engem megkért a testvérem, hogy ne nyilatkozzak – jelentette ki Galambos Pisti.

Indirekt/Borsonline