2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Kórházba került Baronits Gábor, nem tudott színpadra állni

Kórházba került Baronits Gábor, nem tudott színpadra állni

Nem csak egy-két előadást kell majd lemondania, hanem akár a gerincsérvet is kockáztatja a színész, ha nem veszi komolyan a teste jelzéseit.

Fotó: Instagram

Aggodalomra okot adó képet posztolt magáról Baronits Gábor. A színészt egy kórház kórtermében fotózták, egy infúzióval a karjában. A hozzá írt üzenetben elnézést kért mindazoktól, akik jegyet vettek a Karinthy Színházba, de nem láthatták őt. A színésznek ugyanis szétcsúsztak a csigolyái, amitől pokoli fájdalmai voltak, és lábra sem tudott állni, ezért került kórházba. Azóta, mint kiderült, Gábor otthon lábadozik, épp kutyasétáltatás közben értük őt utol: „Régóta szenvedek a gerincemmel. Eddig átlag egyszer fordult elő évente, amikor éreztem, hogy el kellene vele menni valahova megnézetni, de egy fájdalomcsillapító vagy csontkovács megoldotta a problémát aztán mentem tovább. Most először fordult elő, hogy előadást kelljen lemondanom a fájdalom miatt.” – mesélte az Indirektnek.

Most három napig kell bejárnia a kórházba, ahol infúziós kezelést kap. Közben derékkötőt hord, ami tartja a csigolyákat, hogy azok ne mozduljanak el. De ennek ellenére is fájdalmat okoz neki a járás, és zsibbad a lába – mesélte a színész. Mint mondja, ez most egy olyan jel volt, ami arra figyelmeztette, hogy nem használhatja ki tovább a saját testét, mert komoly baj is lehet belőle. „Érzem is, de mondták is, hogy ha nem veszem ezt most komolyan, és nem járok gyógytornára, ha nem erősítem meg az izmokat, akkor a gerincsérvet kockáztatom, ami ki tudja milyen következményekkel jár”. Gábor azonban bízik abban, hogy a hét végére már javul annyira az állapota, hogy ismét színpadra állhasson.

#lili

Közzétette: Gabor Baronits – 2020. február 5., szerda