KezdőlapCímlapKaty Perry fehér bikiniben és combig érő csizmában pózol

Katy Perry fehér bikiniben és combig érő csizmában pózol

Négy év után újabb slágerrel robban be a 39 éves énekesnő, aki a visszatérését egy igencsak túlfűtött klippel jelentette be.

Katy Perry hivatalosan is visszatért, és készen áll arra, hogy újra elrabolja a szívünket… teszi mindezt egy fehér, dögös bikiniben. A 39 éves énekes-dalszerző hétfőn a közösségi oldalán jelentette be új, Woman’s World című kislemezét, mely a hozzátartozó videóklippel együtt július 12-én jelenik majd meg – írta meg a Blikk.

Az új zeneszám Perry közelgő, hatodik stúdióalbumának első kislemeze lesz, ami egyben a gyönyörű popsztár zenei világba való visszatérését is jelenti, hiszen az énekesnő a 2020-ban kiadott ötödik albuma, a Smile óta mostanáig nem jelentetett meg új zenét. Ám most nem is akárhogyan tette meg a nagy bejelentést: Perry a TikTok-oldalára töltött fel egy túlfűtött felvételt, amelyen az új dalát énekli egy szexi, fehér hálós bikiniben. Az énekesnő a videó mellett további ízelítőt adott az új korszakáról, a kislemez borítójának képén ugyanis szintén egy fehér bikiniben és combig érő csizmában pózol.