2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Katus Attila elköltözött Budapestről

Katus Attila elköltözött Budapestről

Hátrahagyta a főváros zaját és a festői Dunakanyarba költözött Katus Attila.

A fitneszguru azóta fúr, farag, glettel és gazol, hogy mielőbb elkészüljön álmai otthona, amit új társával oszt meg. Mindeközben persze a munkát sem hanyagolja: órákat tart, táborokat szervez és fejleszti saját étrendkiegészítő márkáját.

Attila nemrég kerek születésnapot ünnepelt, ami afféle számvetésként is szolgált az életében. Fontos döntést hozott, eladta lakását és a főváros zajától távol, Nagymaroson vásárolt egy kis ékszerdoboz házat, aminek felújításában is aktívan részt vesz.

A magánéletem első számú prioritása most az építkezés, az új otthonom kialakítása ebben a csodás környezetben. Mindig is jobban éreztem magam vidéken, a természet ölelésében – osztotta meg gondolatait Attila, aki nem egyedül, hanem új társával költözött.

“Hatalmas változás és felelősség egyben, hogy lett egy kutyám, egy gyönyörű, hosszúszőrű németjuhász, aki korábban a testvéreméknél nevelkedett és most, 8 évesen került hozzám. Nagy felelősséggel jár, de imádom, rendkívül szoros köztünk a kötelék” – tette hozzá az újdonsült gazdi, aki a házépítés mellett természetesen a szakmai feladataiban is maximálisan helytáll.