2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Jöhet ez esküvő? Elárulta Csuti, hogy mit terveznek a szerelmével

Jöhet ez esküvő? Elárulta Csuti, hogy mit terveznek a szerelmével

Az idő begyógyította a sebeit, azóta boldog új párja oldalán.

Több, mint egy év eltelt azóta, hogy kiderült, elválik egymástól Szabó András Csuti és Kulcsár Edina. Tavaly év végére már hivatalosan is elváltak, Edina pedig azóta már hozzáment G.w.M-hez. Csuti most azt mondja, az idő begyógyította a sebeit, azóta boldog új párja oldalán.

“Egyre többet tapasztalunk egymásból, egyre jobban vesszük az akadályokat és én ezt az egészet, egyre jobban élvezem veled” – írta nemrég egy Instagram-posztjában Csuti, aki most a Tényeknek árulta el, hogy miért gondolja úgy, hogy egy válás után helye lehet egy újabb házasságnak:

– Én abszolút hiszek benne, én nem a házasság intézményében csalódtam – kezdte Csuti, aki még mindig hisz abban, hogy lehet új életet kezdeni. – Csak azért, mert egyszer elváltál, kétszer elváltál, vagy háromszor elváltál, ugyanúgy rád találhat a nagybetűs szerelem. Ha meg rád talál, és az életetek ott tart, hogy ezt szeretnétek megpecsételni mondjuk egy házassággal, akkor miért ne tennétek?

Tervezem azt, hogy minél többet tapasztaljunk egymásból, tervezem, hogy ő minél többet tapasztaljon belőlem és belőlünk, tehát ez egy fontos pontja a mi kapcsolatunknak, hiszen természetesen ott vannak a gyermekeim. Ezen az úton mi jól haladunk előre. Nagyon jó megélni azokat a szakaszokat, ahol nekünk le kell ülni beszélni, és érdekes, hogy régen én ezt egy tehernek fogtam fel – mondta Csuti, aki szeretné, ha minél mélyebb lenne a kapcsolata jelenlegi párjával.