KezdőlapCímlapJáksó László otthagyta a Sláger FM-et

Jáksó László otthagyta a Sláger FM-et

Nem ébreszti többet a hallgatókat a Sláger Reggelben Jáksó László, és a kreatív igazgatói pozíciót sem tölti be tovább a rádiónál.

Nem folytatja tovább a közös munkát a Sláger FM és Jáksó László, a Sláger Reggel műsorvezetője – értesült a Media1. A hétfő reggeli műsort már nem ő vezette, hanem Pordán Petra valamint Viktorin Tamás. Közben Jáksó neve el is tűnt a Sláger FM reggeli műsorának műsorvezetői közül a rádió weboldalán.

Jáksó László a lapnak megerősítette, hogy megszűnt közte és a Sláger FM között a munkakapcsolat. Ez azt jelenti, hogy a kreatívigazgatói feladatkört sem ő tölti már be, de titoktartásra hivatkozva nem árult el részleteket a szakításról.

Jáksó László év elején adott interjút az Indirektnek. Akkor Hajdú Péter kérdésére elmondta, hogy ő elsősorban programozónak tartja magát, és a jövőben ha bármi történne vele, akkor van mit csinálnia, hiszen a műsorvezetés és a kreatív igazgató feladatok mellett nem jutott annyi ideje erre, mint amennyit szeretne. Kerestük Jáksó Lászlót is, valamint Radu Morart a Sláger FM tulajdonosát, de nem sikerült elérni őket. Amennyiben új információk birtokába jutunk az elválásról, cikkünket frissítjük.