KezdőlapCímlapGalambos Boginak sokat segít álmai elérésében a 29 évvel idősebb, milliárdos szerelme

Galambos Boginak sokat segít álmai elérésében a 29 évvel idősebb, milliárdos szerelme

Értékes, hasznos tanácsokkal látja el, és egyfajta védőhálóként végig Lagzi Lajcsi lánya mellett áll Csipak Péter.

Március elején derült ki, hogy Galambos Lajos trombitaművész lánya, Galambos Boglárka, a nála 29 évvel idősebb Csipak Péterrel alkot egy párt. Csipak Péter neve onnan lehet ismerős, hogy ő volt a budapesti belvárosban található Deák Ferenc utcai Fashion Street ötletgazdája.

Annak idején, még Rogán Antal polgármestersége alatt 50 éves területhasználati engedélyt kapott Csipak cége, ezt néhány évvel később azonban felmondták. Csipak építtette azt az 1800 négyzetméteres villát is, amit három éve a fővárosi kormányhivatal bontásra ítélt, mivel az épületet az eredeti tervtől eltérve, állami tulajdonban lévő, védett erdőterületen annak egy részét letarolva építették fel.

Június elején a Fashion Streeten mutatták be a divattervező Galambos Boglárka kollekcióját, először itt jelent meg közösen barátjával. Most a Story magazin cikkében meg is szólalt Galambos Boglárka, és arról mesélt, hogy nemcsak a magánéletben vannak egy hullámhosszon, de a munkában is jól kiegészítik egymást.

„A párom szakmabeli, úgyhogy nagyon sokat segített nekem az álmaim elérésében. Értékes, hasznos tanácsokkal látott el, és egyfajta védőhálóként végig mellettem állt. Ha ő nincs, akkor nem biztos, hogy ezt meg tudom így valósítani” – szemlézte az nlc.hu Boglárka szavait.