2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Farkasházy szerint egyre jobban van Gálvölgyi János

Farkasházy szerint egyre jobban van Gálvölgyi János

A színész túl van az életveszélyen, de hosszú rehabilitáció vár rá.

Gálvölgyi Jánost légzési nehézségekkel szállították az intenzív osztályra május 10-én. Pár nappal később a lányai jó hírt jelentettek be: a színművészt levették a lélegeztetőgépről, felébresztették. Túl van az életveszélyen, de hosszú rehabilitáció vár rá. Most Farkasházy Tivadar számolt be a színművész állapotáról.

“Annyit tudok, hogy jól van és halad a gyógyulásban. A családja folyamatosan mellette van, és ez rengeteg erőt ad neki. Telefonon még nem tudtam beszélni Jánossal, de a feleségével és a lányokkal az interneten folyamatosan tartom a kapcsolatot, szerencsére eddig jó hírekkel szolgáltak” – árulta el a Blikknek Farkasházy Tivadar.

Gálvölgyi János lánya, Dorka ugyancsak tolmácsolta apja üzenetét a színész rajongóinak. Mint írta, „annyian írtok és hívtok, ami elképesztően jól esik, de végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok”.

Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk! Gálvölgyi János – idézi a bejegyzés a színész szavait.