2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Ezt látni kell, itt a Wellhello új klipje – videó

Ezt látni kell, itt a Wellhello új klipje – videó

Új számmal és új videóklippel jelentkezett a Wellhello zenekar. A “Nemszámítapénz” című dal klipje bevállalós, szókimondó és kritikus, szóval, látni kell.

„Ahogy Jennifer Lopez, úgy mi sem szeretnénk, hogy a sok ékszer vagy a tele pénztárca bárkit megzavarjon abban, hogy józanul lásson minket a kristályokkal kirakott köntösünkben” – mondta Fluor Tomi a “Nemszámítapénz” című új Wellhello dalról, amiben azt bizonygatják, nem változtatta meg őket a pénz. „Mert már azelőtt is parasztok voltunk, hogy gazdagok lettünk volna.”

Ez a dal is végig iróniával él, a Wellhello most is a körülöttük lévő világból inspirálódott, de ettől függetlenül bárminemű egyezés valós történetekkel csak a véletlen műve lehet. Az elképesztő videót Anger Zsolt rendezte, és rengeteg hazai hírességet vonultatott fel benne, ráadásul a helyszín sem kicsit extra: Rocco Siffredi pornóvillájában forgott a kisfilm. A híres Siffredi-villa ráadásul annyira megihlette Fluort, hogy bevállalt egy szexjelenetet is.

„Mániákusan szeretek aljaskodni és ez jó görény lett, rég nevettünk ennyit Diazzal. Volt egy időszak, mikor féltem, hogy eltűnik belőlem ez a fajta genyóság, de hálaégnek van itt még bőven” – mondta. Természetesen nem csak a klip, hanem a szöveg is bevállalós, szókimondó és kritikus, némi társadalomkritika is hallható benne.

Indirekt/Glamour