2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Bűnügy Ez hogy történhet meg: két pitbull marcangolta szét a 15 éves lányt

Ez hogy történhet meg: két pitbull marcangolta szét a 15 éves lányt

Múlt hét pénteken sétálgatás közben két harcikutya támadt meg egy tizenöt éves georgiai lányt.

Joslyn Stinchcombot a felbőszült állatok gyakorlatilag megskapolták, és amellett, hogy a bal fülét leharapták, a lány légcsöve is súlyosan megsérült.

A Barrow megyei seriffi hivatal beszámolója szerint a lányt egyszer csak üldözni kezdte a két elszabadult négylábú, és szinte semmi esélye volt a megmenekülésre. Az egyik kutya még akkor is a nyakánál fogva marcangolta Joslynt, amikor a segítség a helyszínre érkezett, míg a másik állat a védekezni képtelen fiatal fejét marcangolta. A helyszínre érkező rendőr az egyik kutyára rálőtt, így az elengedte a lányt, és a lövéstől a másik kutya is elmenekült. Végül mindkét állatot megtalálták és a kutyákat néhány órával később elaltatták.

A kutyák gazdáját, a 29 éves Alexandria Torregrossát letartóztatták és gondatlan magatartással hivatalosan is megvádolták. Eközben Joslynt egy atlantai kórházban ápolják, ám állapota olyan súlyos, hogy hétfőn lélegeztetőgépre kellett kötni.

Az orvosok a fülét ugyan visszavarrták, de nagynénje szerint egyelőre még nem biztos, hogy a lány füle valaha is újra működőképes lesz. Ahogy az sem kizárt, hogy Joslyn haja – amit a kutyák letéptek a fejbőrével együtt – ismét visszanő majd.

Joslyn a napokban újabb, életmentő és az arcát helyreállító műtéteken esik majd át, családja pedig az interneten keresztül kér segítséget a kórházi kiadások fedezésére.

Indirekt/Bors

Teenager 'will never have hair again' after two pit bulls attacked her and ripped off most of her scalp and one of her…

Közzétette: Ginnyent page – 2020. augusztus 4., kedd