KezdőlapCímlapElvált Bódi Guszti

Elvált Bódi Guszti

Nehéz időszakon megy keresztül a népszerű zenész és családja.

Bódi Guszti legidősebb fia, Kis Guszti először a Borsnak adott interjút arról, hogy feleségével hullámvölgybe került a házasságuk. Már hónapok óta külön élnek, a zenész elköltözött a gyulai otthonából, és a családja mellett, Budapesten kezdett új életet. Azóta sem sikerült megmenteniük a házasságukat, ezért inkább a válás mellett döntöttek. 

Nekem ő volt a mindenem. Adrival elváltunk! Ez már hivatalos, a bíróság is kimondta – mesélte a Ripostnak kis Guszti, aki azt is elmondta, hogy mi vezetett idáig. 

Egyikünk sem tett semmi olyat, ami okot adott volna a válásra. Tudom, hogy ez most fura kijelentés, de tényleg így van. Ő is, és én is 15 évig hűségesek voltunk egymáshoz. Mellette soha nem néztem félre, nekem ő volt a mindenem. Ő egy nagyon szép lány, gyönyörű a lelke is. Tökéletes volt a kapcsolatunk, egyetlen napot nem töltöttünk külön az elmúlt években, de mégis elmentünk egymás mellett.

Talán, ami elindított minket ezen a lejtőn, az a családi mizériánk volt, még a Séfek séfe kapcsán. Az rengeteg problémát szült, amiket nekem kellett megoldanom. Ez vezetett el addig, hogy egyre többet vitáztunk, és végül úgy döntöttünk, hogy külön kell folytatnunk – fogalmazott a zenész, akit nagyon megviselt lelkileg, hogy 15 év után új életet kellett kezdenie. Azt mondta, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna Adrira, azonban azzal is tisztában van, hogy az élet megy tovább.