2023.06.09
Félix
Kezdőlap Címlap Elképesztő fogyáson van túl Kulcsár Edina

Elképesztő fogyáson van túl Kulcsár Edina

Két és fél hónap alatt több mint 10 kilótól sikerült megszabadulnia Kulcsár Edinának. Az egykori szépségkirálynő videón mutatta meg az eredményt.

Alig három hónap alatt jókora felesleget adott le magáról Kulcsár Edina. Már persze, attól függ, honnan nézzük: a nagy fogyás előtti felvételeken is irigylésre méltó alakja volt a modell-műsorvezetőnek. Most azonban megmutatta, mire képes, hogy a strandszezonra felkészülve tökéletes testet mutasson a parton. Az állunk is leesett, bikiniben mutatta meg formás idomait.

– Nagyon hamar sikerült elérnem a célom, hogy a mérleg ne 71 kilót mutasson, hanem csak 60 körüli súlyt – büszkélkedett az Indexnek, megjegyezve: egy ideje már teljesítette a kitűzött célt, de csak most tudott felvételt készíteni róla. Azt is elárulta, hogy nagyon sok kérdést kap annak kapcsán, miként sikerült ilyen rövid idő alatt több mint 10 kilót leadnia. A válaszát egyszerűen fogalmazta meg: „Akaraterővel és fegyelemmel értem el ezt az eredményt.”

Kulcsár Edina egy videón is megmutatta, mennyit változott a teste február közepe óta. Az első felvétel február 18-án készült, a másik pedig május 8-án.