2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Címlap Botrány a stúdióban: Berki Krisztián műsorvezető társa sírva rohant ki a felvételről

Botrány a stúdióban: Berki Krisztián műsorvezető társa sírva rohant ki a felvételről

Berki Krisztián megint kiverte a biztosítékot a Life TV műsorában: a hétfői Bréking felvételén annyira felhúzta műsorvezető-társát, Szabó Dórit, hogy ő inkább felállt és otthagyta Berkit.

A téma az volt, hogy vajon veszélyes-e a gyerekekre az, ha szüleik az életük minden pillanatát megosztják a közösségi médiában.

Dóri szeretett volna rákérdezni Berkinél, hogy ő mit gondol a témáról, hiszen ő is sok tartalmat oszt meg kislányáról, Natiról, de a műsorvezető nem is hagyta, hogy befejezze a kérdést:

“Honnan a francból tudnád, hogy mi a helyes ha nincs gyereked?” – vágta oda Berki Dórinak.

“Attól, mert nincs gyerekem, még lehet véleményem. Honnan tudod, hogy miért nincs gyerekem? Ez az a szint, ameddig nem megyünk el egy beszélgetésben” – mondta Dóri.

A műsorvezetőnőt láthatólag a sírás fojtogatta.

“Ugyan, hozzászoktam már Krisztián stílusához, mivel nem tudtunk normális hangnemben beszélgetni, most inkább felálltam. Kutya-macska viszony a mienk, és ez gyakran szül feszültségeket, egy ehhez hasonló eset bármikor benne van a pakliban nálunk. A műsor szempontjából viszont jó, mert ritkán vagyunk egy állásponton, és így egy-egy témát sokféleképpen be tudunk mutatni “- mondta Dóri a Borsnak.

“Ha úgy alakította volna az élet, nagyon örülnék neki, ha már lenne gyerekem, de nem így történt. Úgy tudom, nincs akadálya, hogy lehessen gyermekem, de komolyabban sosem jártam utána.

Nem vagyok már 18 éves, és egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy ha gyermekvállalásra kerül a sor, mennyire fog könnyen menni. Sok ezzel küzdő párt látok a környezetemben – fejtette ki Dóri, aki elmondta, hogy minden esetben óvatosan kell bánni egy ilyen érzékeny témával egy harminc feletti nőnél.”

Indirekt/Bors