2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Bódi Gusztiék unokájukkal állnak színpadra a karantén után

Bódi Gusztiék unokájukkal állnak színpadra a karantén után

Guszti és Margó már nagyon várják már hogy visszatérhessenek a színpadra. Sőt a Bódi család egy nagy közös, de még titkos, produkcióval is készül a jövőre, igaz Guszti egy kicsit féltékeny az unokájára.

Fotók: Facebook

Naponta kilométereket sétálnak, a kertben súlyzóznak és hetente négyszer csak salátát esznek. Bódi Guszti és Margó így készülnek a karantén utáni időre. Merthogy már nehezen bírják a fellépések nélkül. A járvány miatti elzártságban új dalokat is felénekeltek már, amiről Margó a következőt mondta: „a hozzánk megszokott dalok lesznek, amik hozzák ezt jó kis Bódi-stílt. Volt időnk sokat foglalkozni vele itt a karanténban, nyomatjuk és most már a gyerekek is beszálltak”

Guszti a TV2 Mokka című műsorában azt is elmesélte, hogy nem csak fiának, Csabinak készült egy új dal, hanem egyik unokája is saját produkcióval csatlakozik majd a családi mulatós show-hoz: „Gusztinak, az idősebbik unokámnak is készült egy dal, én mondhatom, hogy igen jó nóta lett, mert van egy pici rálátásom. És ráadásul irigy is vagyok, mert ez a gyerek olyan jól néz ki, úgyhogy már csak egy jó dal kell hozzá és remélem, hogy tetszeni fog az országnak és a közönségnek.”