2021.08.04
Domonkos, Dominika
Kezdőlap Belföld Kertépítőnek állt Berki Krisztián: gumitéglát döngölt, füvet ültetett

Kertépítőnek állt Berki Krisztián: gumitéglát döngölt, füvet ültetett

Az izomceleb komolyan gondolja, hogy mire a Parlamentbe kerül, kipróbál minden szakmát. Volt már pizzafutár, takarító, virágkötő, kertépítő, pár nap múlva burkolónak áll.

Berki Kriosztián megadja a módját: minden munkahelyre Paksi Évával, a saját stylistjával érkezik

Berki nemrég bejelentette, hogy pártot alapít és két év múlva függetlenként indul az országgyűlési választáson. Tavaly ugyan már kipróbálta magát főpolgármester-jelöltként, és nem nyert, de mint mondja, későn kezdte a kampányát, még egyszer nem követ el ilyen hibát. Megfogadta, minden foglalkozást kipróbál, hogy a Parlamentbe kerülve felkészülten képviselje a munkásokat.

Berki egy stylisttal érkezett abba a budai lakóparkba, ahol a kertépítők már nagyon várták. Nagyot néztek, amikor a meseszép Paksi Éva átadta az izomcelebnek szánt munkaruháját, a hófehér kertésznadrágot, pólót és izomtrikót.

Az izomceleb azonnal megtalálta a közös hangot a munkásokkal, aki ámuldoztak a celeb 15 milliós Rolex aranyóráján

– Berkinek megvan a saját stílusa, amihez ragaszkodik. Vannak is emiatt vitáink – árulta el az Indirektnek a stylist, miközben Berki öltözködött. – A kertésznadrágot kifejezetten rászabattuk, a varrónőnek egy napot adott arra, hogy elkészüljön vele. Ő ugyanis nem vesz fel olyan ruhát, ami nem jó rá. Emlékszem, az első találkozásunkra, Berki épp a FEM3 Cafe műsorát vezette, ahol vendégként egy divatbemutatót tartottam, ő persze rögtön leszólta a munkámat.

A stylist igazi profik, aki meglepően jól viseli Berkli rigolyáit, nehéz őt kihozni a sodrából

Szerencsére Paksi Évát nem könnyű kihozni a sodrából, dolgozott már filmforgatásokon, reklám,- és magazinfotózásokon, ahol találkozott Berkinél sokkal szeszélyesebb színészekkel is.

Amikor a munkáról volt szó, Berki már nem finomkodott, hanem tényleg odatette magát

Végszóra az izomceleb felöltözve beállt a munkások elé, rögtön megtalálta velük a hangot. Először csak kérdései voltak, hogyan kell a gyeptéglát gurítani, a gumitéglát döngölni, munka közben már hangját sem lehetett hallani. Nemúgy a melósokét, akik egymást bökdösve Berki csuklóján a Rolex aranyórát csodálták. Majdnem hanyatt estek, amikor megtudták, hogy a Rolex új ára 15 millió forint.

Az ebédidő végén az izomceleb egy csokit evett, melynek csomagolásán ez állt: NYERTÉL Fotók: Indirekt