2022.01.29
Adél
Kezdőlap Címlap Berki Krisztián BMW luxuskabrióval lepte meg Mazsit a nőnapon - videó

Berki Krisztián BMW luxuskabrióval lepte meg Mazsit a nőnapon – videó

A polgárpukkasztó izomceleb nem állt meg a nőnapi virágcsokornál. Feleségének gyöngyházfehér cabriot, kislányának, Natinak ugyanolyan színű BMW biciklit vett.

Miután Berki megkérte a kislányát és a feleségét, kössék be a szemüket, mert meglepetés vár rájuk, egy autószalonba vitte őket. Mazsit egy hatalmas szalaggal átkötött, nyitott sportkocsi várta, Natit pedig egy BMW gyöngyházfehér színű bicikli. A pici lány rögtön felpattant az új brigájára, és a mögötte oltalmazva futó Mazsi kíséretében hangtalanul suhant az autócsodák között.

– Úgy örülök, hogy tavaly megtanítottam Natit biciklizni, és most láthattam az arcán a boldog mosolyt – újságolta az Indirektnek Mazsi. – Ami pedig a gyönyörű autómat illeti, most is úgy érzem magam, mint aki álmodik, és még mindig nem ébredt fel a tündérmeséből. Sok ismerősöm, követőm jelezte, ha Berki Krisztiánból van még egy kiadás, azonnal szóljak, mert lecsapnak rá. Csakhogy mások sokan vannak, Berkiből meg csak egy, őt pedig nem adom senkinek – tette hozzá nevetve Mazsi.

Az biztos, hogy az autószalon dolgozóiban mély nyomot hagyott, amikor az izomceleb berobogott a családjával. Nemcsak az ügyintéző lányok sereglettek össze, de az ügyfelek is kíváncsiak voltak rájuk.

– Nincs ebben az ajándékozásban semmi rendkívüli, Berkinél a nőnap nem egy, hanem 365 napig tart. Ezért a feleségemmel most Ausztriába, Semmeringbe utaztunk, ahol a barátainkkal is találkoztunk és jókat csúszkáltunk – magyarázta Berki Krisztián.

A nőnapi ajándékozásról videó is készült. Íme: