KezdőlapCímlap75 millió forintot keresett Rácz Gergő a győztes dalával

75 millió forintot keresett Rácz Gergő a győztes dalával

A Mostantól című dal lett tegnap este hivatalosan is az év magyar slágere. Orsovai Reni és Rácz Gergő el sem hiszik, hogy hónapokig titkolt produkciójuk nyerte a versenyt.

A Dal 2020 nyertes száma Rácz Gergő szerzeménye. Ahogy a Bors-nak elmesélte, sokáig csak a fiókja ismerhette az év magyar slágerévé választott művet. Orsovai Reni és Rácz Gergő el sem hiszik, hogy hónapokig titkolt produkciójuk nyerte a versenyt. -Idestova egy éve már, hogy megírtam ezt a dalt, és először egy kollégámnak mutattam meg, akinek nem tetszett, úgyhogy azzal a lendülettel el is tettem. Három hónapig klipet se forgattunk hozzá, és azt gondoltam, tényleg nagyon mellé lőttem ezzel a számmal.

A győztes dalban Orsovai Reni közreműködésével a megcsalásról énekelnek. Gergő elmondása szerint saját tapasztalatait dolgozza fel a szövegben. De ez a tapasztalat most sokat ért, hiszen a Dal 2020 megnyerése nem csak egy címmel, hanem komoly anyagi elismeréssel is jár. Reni és Gergő ugyanis 75 millió forint összértékű nyereménnyel építhetik tovább zenei karrierjüket.