KezdőlapCímlapMár első nap kiesett valaki a Survivorből sérülés miatt

Már első nap kiesett valaki a Survivorből sérülés miatt

Drámai fordulattal indult az RTL Klub túlélő műsora, ugyanis már az első adásban olyan súlyos baleset történt, amely miatt a civil törzs egyik tagja, Mészáros Tamás nem tudta folytatni a versenyt.

A vívóedző az egyik feladat során eltörte a bal karját, és hiába kapott a helyszínen azonnali ellátást, számára véget ért a műsor. Ám ekkor – váratlan fordulatként – új tag érkezett.

Azért, hogy kiegyenlített legyen a létszám a civilek és a sztárok alkotta törzs között, csatlakozott a műsorhoz a Love Island korábbi nyertese, Németh Zsófi, akinek így lehetősége nyílik bebizonyítani, nemcsak egy tengerparti luxusvillában, de a dzsungelben is megállja a helyét.

– Szerettem volna magam kipróbálni ilyen környezetben és körülmények közt is – kezdte Zsófi. – Versengő, harcos típus vagyok, célom a győzelem, ezért is indultam a megméretésben. Fontosnak tartom, hogy tisztelni kell a másik csapatot is, mert komoly ellenfél. Emellett célom, hogy egyben tartsam a saját törzsemet is, ezen fogok dolgozni. Apu úgy engedett el engem otthonról, hogy nyerjem meg ezt a játékot, és én eleget szeretnék tenni ennek a kérésnek. Mindent megteszek annak érdekében, hogy nyerjek.

Indirekt/Blikk