2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Bűnügy Horror az esküvőn: a násznép szeme láttára verte agyon menyasszonyát

Horror az esküvőn: a násznép szeme láttára verte agyon menyasszonyát

Esküvőjük napján, a lagzijukon verte halálra újdonsült feleségét egy orosz férfi a napokban, írja a Daily Mail. A 33 éves Sztyepan Dolgih addig ütötte állítólagos szerelmét, Okszana Polugyencevát, hogy a nő belehalt a sérüléseibe.

Dolgih egyébként korábban már ült börtönben gyilkosságért, ám úgy tűnt, hogy Polugyenceva (akivel egyébként éppen a börtönben ismerkedtek meg) képes lesz az agresszív és erőszakos férfit megszelidíteni. Sajnos azonban végül tragédia lett történetük vége.Helyi lapok szemtanúkra hivatkozva azt írják, hogy az igencsak alkoholgőzös, Produszkoje településen egy privát házban tartott lagzin a vőlegény féltékeny lett az egyik, menyasszonyával táncoló vendégre, pontosabban kedvesére, aki szerinte megalázta őt és elfogadhatatlan módon viselkedett. – A ház előtt kezdte el ütlegelni és rugdosni, majd a házban folytatta a támadást. A hajánál fogva rángatta, és egyre keményebb ütéseket mért a fejére és a testére, majd amikor végzett vele, a ház mellett lévő kis szurdokba dobta a testét – idézi a brit lap Kirill Petrusint, a nyomozás vezetőjét. A megdöbbent násznép képtelen volt közbeavatkozni, amikor látták, hogy Dolbih püföli újdonsült nejét, de a hatóságokat értesítették. A tettét beismerő gyilkost végül az orosz nemzeti gárda ártalmatlanította. Egyelőre 60 napra előzetes letartóztatásba helyezték, és az ügyben rendőrségi vizsgálat kezdődött.

“Az sem zavarta, hogy látják, mit művel, folyamatosan ütötte a párját, akinek nagyon súlyos sérüléseket okozott – folytatta a nyomozó, aki szerint a rengeteg elfogyasztott alkoholtól kapott féltékenységi- és dührohamot a férfi, aki korábban fegyveres rablásért és gyilkosságért éveket töltött már börtönben.

Indirekt/Bors