2021.09.21
Máté, Mirella
Kezdőlap Címlap Százmilliókat keres a szexi fotóival: „Nem tudnak betelni a nagy mellemmel”

Százmilliókat keres a szexi fotóival: „Nem tudnak betelni a nagy mellemmel”

A több mint 450 ezer Instagram-követővel rendelkező modell, Meli Santa azt állítja, hogy kizárólag szexi fotóival hatszámjegyű összeget keres évente. Dollárban természetesen.

A 24 éves, láthatóan sebészileg felturbózott mellű (fenekű) Meli Snapchat-oldalának előfizetőinek még többet is mutat testéből, természetesen a megfelelő anyagi ellenszolgáltatásért cserébe. Pedig először nem hitt abban, hogy az emberek elő fognak fizetni majd a lenges ruhás fotóira és videóira, ám végül be kellett látnia, hogy tévedett és bevételei azóta ugrásszerűen megnőttek.

View this post on Instagram

💗

A post shared by Meli Santa (@theonlymeliii) on

A PRÉMIUM SNAPCHAT-OLDALAM MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM, ÉS AZ INNEN JÖVŐ PÉNZNEK KÖSZÖNHETŐEN TELJESEN FÜGGETLENÜL ÉS SZABADON ÉLHETEK LUXUSÉLETET – örvendezett a Daily Star online kiadásának Meli, aki szerint nagyon sokan nem is tudják, hogy milyen egyszerű pénzszerzési lehetőség van egy ilyen előfizetéses oldalban.

View this post on Instagram

Handle with care 🤏🏽

A post shared by Meli Santa (@theonlymeliii) on

– Sokkal intimebb élményt ad a rajongóknak, mint szimplán megnézni rólam egy videót. Így szinte mindenkivel tudok beszélgetni, akivel személyesen nem tudok találkozni és cserébe meg is kapnak tőlem mindent, amire csak vágynak – folytatja a modell. – Nem tudnak betelni a nagy mellemmel és a fenekemmel. Csúcsminőségű, igazán izgató tartalmat szolgáltatok.

Meli Santa Instagram-oldalát nézve nem igazán tudjuk elképzelni, mivel tudja még a rajongói szívverését fokozni, de ezek szerint van elég kiéhezett férfi, aki el tudja tartani a hivatalosan is magamutogatásból élő szexiséget. Aki szerint egy privát Snapchat-fiók sokkal biztonságosabb is, hiszen itt kizárólag azoknak jut a 18+ tartalmakból, akik fizetnek is érte.

Indirekt/Bors