2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Bűnügy Döbbenetes: kutyaláncon tartotta egykori szerelmét a miskolci férfi

Döbbenetes: kutyaláncon tartotta egykori szerelmét a miskolci férfi

Ép ésszel felfoghatatlan, embertelen kínzásoknak tette ki egykori szerelmét a 39 éves miskolci L. Zoltán. A többszörösen büntetett előéletű férfi képtelen volt beletörődni, hogy szakított vele a barátnője.

Tavaly májusban Ruzsinszőlőn lévő házába csalta a nőt, akit felelősségre vont az utána következő párkapcsolatai miatt. Mivel nem tetszett neki, amit hallott, ököllel többször fejbe ütötte, majd megerőszakolta kétségbeesett áldozatát. A megpróbáltatások azonban ezzel nem értek végett. Sőt!

Ekkor lendült csak be igazán Zolán, aki volt kedvesét meztelenre vetkőztette, majd már eszközök segítségével folytatta szexuális kínzását. A nő rájött, hogy ha életben akar maradni, látszólag kedvesnek kell lennie a férfihoz, s ha az elalszik, talán ki tud menekülni a horrorházból. A terve nem vált be, Zoltán észrevette a szökési kísérletet, amit egy késsel torolt meg. A nő vállát és lábát is többször megszúrta, illetve annyi ütést mért az arcára, hogy elájult. Ezt követően az eszméletlen áldozatot egy kutyanyakörvvel és lánccal az ágyhoz kötözte.

Végül a nő úgy menekült meg, hogy megígérte, visszaköltözik kínzójához. Ehelyett azonban értesítette a rendőrséget, így a férfi azóta börtönben van.

A Blikk információi szerint a házban most a férfi édesanyja él, aki hisz fia ártatlanságában. Így tesznek a szomszédok is, akik szerint Zoltán jóravaló ember, a nő pedig csak bosszúból találta ki a történetet.

Indirekt/Blikk