2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Belföld Videó: így harcolt a 77 éves bácsi a pénztárcájáért a villamosmegállóban

Videó: így harcolt a 77 éves bácsi a pénztárcájáért a villamosmegállóban

A gyanú szerint a nő úgy fellökte áldozatát, hogy az súlyosan megsérült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 33 éves nővel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint D. Katalin 2021. április 13-án délután egy bankfiókban szóba elegyedett egy idős férfival, aki felajánlotta neki, hogy megveszi tőle régi, forgalomból kivont bankjegyeit. A közeli villamosmegállóban D. Katalin megkapta az 1000 forintot, de közben látta, hogy a férfinál több pénz van. A sértett zsebéből kivett 10.000 forintot és egy bankkártyát. Az idős sértett kiabálni kezdett, és megpróbálta visszatartani az elkövetőt, aki ellökte őt. Az esés következtében a 77 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A ferencvárosi nyomozók a bejelentés után megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását. A lefoglalt kamerafelvételek alapján VIII. Kerületi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja felismerte D. Katalint, akit lakásán 2021. április 14-én elfogtak – írja a police.hu.

A 33 éves D. Katalint IX. kerületi nyomozók rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.