2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Belföld Brutális emberrablók 20 millió forintot követeltek, rács mögé került mind - videó

Brutális emberrablók 20 millió forintot követeltek, rács mögé került mind – videó

Hat férfi elrabolt majd összevert egy vállalkozót, még a lábát is eltörték a 20 millió forint váltságdíj reményben. Most mindegyik emberrabló rács mögé került.

Az emberrablók húszmillió forintot követeltek, de az életveszélyes bántalmazás és fenyegetések ellenére sem kaptak pénzt, így másnap elengedték áldozatukat. A súlyosan sérült, megfélemlített vállakozó először azt állította a rendőröknek, hogy motorbalesetet szenvedett, végül csak elmondta, hogy elrabolták. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya emberrablás és életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz. A bűncselekménnyel gyanúsítható 46 éves B. Györgyöt, 33 éves Sz. Zsoltot, 25 éves M. Tamást július 9-én fogták el a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai.

A 43 éves M. Brendon ellen elfogatóparancsot adtak ki, de a férfi nem várta meg, hogy a rendőrök kopogtassanak nála, július 14-én inkább feladta magát. Két társuk ellen körözést adtak ki, végül a 47 éves V. Ákost 2021. március 19-én a IX. kerületben fogták el a Felderítő Főosztály munkatársai. A 40 éves B. Zoltánt az európai elfogatóparancs alapján az olasz hatóságok fogták el, őt április 14-én éjszaka hozták haza, majd őt is őrizetbe vették – adta hírül a police.hu.