2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Belföld Végleg letette a piát Klapka György fia

Végleg letette a piát Klapka György fia

Az Aranyember fia már nem engedi, hogy bárki csak úgy átvágja.

„Nem egyszerű az élet, ha az ember fiatalon elveszti a szüleit!” – tragédiák sorozata vezetett odáig, hogy a korábban jól fizető állással rendelkező Klapka Dennis a szakadék szélére sodorja életét. Édesapja, Klapka György 2017-es halála után az örökölt vagyon sokáig átok volt számára. Nem csak a gyásszal kellett megküzdenie, hanem a „barátokkal” is, akik ki akarták használni. A szeretetre éhes fiú végül az alkoholhoz nyúlt a sok csalódás után.

– Az alkoholproblémák is úgy keletkeztek, hogy a jóindulatú segítőkész hozzáállásomat kihasználva sokan jártak nálam, úgy értve régi ismerősök például, és kértek kölcsön, amit aztán nem láttam már viszont. Ilyen emberekbe is azért kapaszkodtam, mert azért nem olyan egyszerű az élet úgy, ha az ember fiatalon elveszti mindkét szüleit – mondta Dennis, akit összesen 1,5 millió forinttal rövidítettek meg ismerősei.

– Sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy sok mindent elszúrtam, de talán még nem késő változtatni. Most úgy érzem, ismét van értelme felkelni, tervezni és egyről a kettőre jutni. Nemrég leküzdöttem a legnagyobb paranoiámat és félelmemet, a fogorvost. Jó pár fogamat kellett nem kevés pénzért helyrehozni, azóta elkezdtem ismét egészségesebben élni. Kevesebb, de annál egészségesebb ételeket fogyasztok, tanulgatok főzni, a tömény alkoholtól pedig megszabadultam, saját erőből. Néha mar csak egy egy pohár vörösbor esik jól, az is maximum kólával – vallotta be őszintén az Aranyember fia.

Dennis nehezen mászott ki lelkileg a mély gödörből, még most sincs teljesen túl az érzelmi megrázkódtatásokon, de előre tekint és próbál jobb életet kialakítani magának.

– Vannak barátaim, akik rendszeresen meghívnak magukhoz, és akikre tudom, hogy számíthatok. Szeretnék visszamenni dolgozni, letenni magamnak valamit az asztalra, és azt a pénzt költeni, illetve félretenni, amit én kerestem meg. Hiszem, hogy a 2021-es évben elkerülnek a rossz dolgok, mint ahogy eddig szerencsémre a vírus is elkerült, mert nagy terveim vannak. Szeretném idén az egészségemet tovább javítani, mert most rohammentesebb időszakot élek a változás miatt, és ez meg csak egy hosszú útnak az eleje, de hiszem, ha meghoztam az első lépést, és az elhatározást, a többi is menni fog. Szeretnék idén ismét munkába állni, elkezdeni edzőterembe járni, és ki tudja, talán év közben a szerelem is rám talál – tette hozzá bizakodva a néhai üzletember fia.

Indirekt/Blikk