KezdőlapBelföldSztárséfet igazolt a TV2: Bernáth József zsűrizik az új gasztro-realityben

Sztárséfet igazolt a TV2: Bernáth József zsűrizik az új gasztro-realityben

Bemutatták a TV2 új műsora, a Love Bistro szereplőit. A hamarosan induló műsorban tizennyolc sztárpár főz majd, az igazi meglepetésember azonban a zsűriasztal mögött áll.

Rutinos szereplő Tápai Szabina és férje, Kucsera Gábor

A Love Bistro sztárpárjai:

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Kökény Attila és Aranka

Tücsi és  Sofron István

Csizmadia Gergely és Rausch Bernadett

Cinthya Dictator és Molnár Tamás

Valkó Eszter és Radócz Péter

Polgár Tünde és Polgár Árpád.

Papp Szabi és felesége Eszter

Oláh Gergő és Niki

Dr. Panyik Anita és Keresztessy Márk

Horváth Gréta és Meggyes Dávid 

Szegedi Fecsó  és Kiss Vivien

Csisztu Zsuzsa és  Dr.Ketskés Norbert

Trap Kapitány (Molnár Tibor) és Délia

Dobó Ági és Kis Csaba

Eke Angéla és Budavári Balázs

Ember Márk és Antóci Dorottya

Pribelszki Norbi és Maja

A zsűri sztárséfje a konkurenciától négy éve eljött Brnáth József, aki Baracskai Angéla, az Ide süss!-ből ismert ítész mellett bírálja a hírességek főztjét.

View this post on Instagram

Tejbajuszos jóóó reggeeeelt Nektek iiis a Teeeej Világnapja alkalmából! 🥰🥛 {reklam} Merthogy bizony a héten ünnepeljük az utánozhatatlan, magas minőségű, hazai tejtermékeket!!!💙 Képzeljétek, én az első várandósságom alatt mindennél jobban kívántam a tejet, gyakorlatilag a 9 hónap alatt végig. 🤰🏻 Volt, hogy megvettem 2-3 litert a boltban, és egy dobozzal már az autóba beülve megittam, mintha az életem múlna rajta, annyira kívántam… 😅… minden esetben átlátszó pohárba öntöttem, hogy lássam, mennyire csodás, fehér (de tééényleeeg 😂 ), mellé pedig egyfolytában egyéb tejtermékeket ettem, kívántam… túrókrémet, sajtokat, és társaikat! 😁 … nem lepett meg ezek után, hogy mindkét fiam hatalmas rajongója lett, ha rajtuk múlna minden reggeli TEJberizs lenne, minden vacsora pedig TEJbegríz… 🤣 esetleg fordítva… mégis a kisebbik fiam az, aki tejcsit kérve ébred, fekszik, és minden mellé azt inna, egész nap, a leglehetetlenebb dolgok mellé is, mint görögdinnye például 🥛+🍉=🤭… A Tej Terméktanács pedig a világnap alkalmából interaktív játékokkal, és elképesztő nyereményekkel vár Bennetek MA EGÉSZ NAP a jatek.tejsziv.hu oldalon -katt a BIO-ba a profilomon, ott a liiink 🤩 ! Játsszatok és nyerjetek egy XBOX one-t FIFA20 játékkal vagy csípjétek meg az értékes Tejszíves ajándékcsomagok egyikét! 😎… kommentben pedig ha Nektek is van kedves tejsztoritok, osszátok meg velem bátran! 😍 #reklam #tejsziv #vanitthontej #tejvilágnap

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

Dobó Ági és Kis Csaba együtt igyekszik lefőzni a többi sztárpárost