2020.09.19
Vilhelmina
Kezdőlap Belföld BRÉKING a LifeTV-nél, elképesztő csapat viszi a show-t minden hétköznap délután

BRÉKING a LifeTV-nél, elképesztő csapat viszi a show-t minden hétköznap délután

Jobban nem is különbözhetnének a LifeTV nagy csapatának műsorvezetői, a balhés, a jólfésült, a finom, a megosztó azonban együtt garantálja, hogy a BRÉKING! a fotelhez szögezi a nézőt.

Miért is szeretem azt amit csinálok….. mert bármit kipróbálhatok és ráfoghatom TV-re mit ne mondjak….. ezek a vasak bórzasztóan szarul néztek ki az öltözőmben, hogy ezt majd én felvegyem….. aztán @viktoronsky Viktor azt mondta “ez Te vagy” és láss csodát ez IS jól áll…. mondtam már, hogy a styling az egy szakma #aberkistyle #lifetv #aberki — itt: LifeTV.

A mindennapi élet izgalmas, nem egyszer végletesen megosztó témái, leplezetlen vélemények, parázs viták, sztárvendégek és öt kiváló műsorvezető – ezt ígérik a Life TV augusztus 31-én induló új műsorának készítői. A délutáni talk-show-t Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve vezeti párban, de időről-időre változó felállásban. A BRÉKING arcai nem kevesebbet ígérnek, mint hogy szókimondó stílusukkal alaposan felkavarják az állóvizet, s ha kell, a végletekig elmennek a saját igazukért. Berki Krisztián már most melegíti a hangulatot, ízelítőül megmutatta, hogyan áll majd kamera elé: “láss csodát ez IS jól áll…. “.