2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Belföld Szó nélkül ütött le egy járókelőt egy férfi Újpesten - videó

Szó nélkül ütött le egy járókelőt egy férfi Újpesten – videó

Túl sok sütnivalója vélhetően nem volt annak a bűnözőnek, aki szó és ok nélkül leütött egy mellette sétáló férfit Újpesten, a nyílt utcán. Már csak azért sem, mert az agresszív férfi ellen három elfogatóparancs is érvényben volt, de eddig nem sikerült megtalálni. Így viszont fél órával a tette után már kattant a kezén a bilincs.

A BRFK információs portál nevű rendőrségi Facebook-oldal így ír az esetről:

„Az újpesti rendőröket egy nő hívta segítségül, hogy a Kassai utca és a Tél utca kereszteződésénél egy sérült férfi fekszik a földön. A helyszínre siető járőröknek a férfi elmondta, épp átkelt az úttesten, amikor egy számára ismeretlen férfi arcon ütötte, amikor elhaladt mellette, ő pedig a földre zuhant. Kollégáink mentőt hívtak a sérülthöz, akit súlyos sérüléssel vittek kórházba.

A IV. kerületi rendőrök fél órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Sz. Norbertet, majd a Virág utcában elfogták. Kiderült, hogy a 31 éves férfi ellen három elfogatóparancs volt kiadva garázdaság, valamint testi sértés miatt.

Az újpesti nyomozók a támadót súlyos testi sértés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd börtönbüntetsének letöltésére a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.”