2022.05.26
Evelin, Fülöp
Kezdőlap Címlap Így ünnepelték Cookyék a fiuk születésnapját

Így ünnepelték Cookyék a fiuk születésnapját

Cooky és Szécsi Debóra gyermekei egyre csak nőnek. Nagyobbik kisfiuk, Kevin tegnap ünnepelte a negyedik születésnapját.

Bár Cooky és Debi között elég nagy – 27 évnyi – korkülönbség van, nagyon jól megértik egymást. Közösségimédia-oldalaikon többször is látni, mennyire nagy az összhang közöttük, mennyire harmonikus családi légkörben nőhet fel Kevin, illetve Nátán. A sztárpáros nem csak az életben, de a táncparketten is jól működik együtt, hiszen a tavalyi Dancing with the Stars műsorban több produkciót mutattak be a zsűrinek. Mivel szinte egész nap a gyerekeikkel vannak, ez a lehetőség jól jött nekik, hogy egy kicsit egymásra is fókuszálhassanak.

Kevin tegnap töltötte be a 4. életévét, az ünneplésnek pedig megadták a módját. Hatalmas torta, többféle lufi, na, és persze, a családi kép sem maradhatott ki. Debi büszkén osztotta meg közös fotójukat, ezzel a szöveggel köszöntve a kisfiát:

„Hálásak vagyunk, hogy ilyen csodálatos kisfiú vagy!!! Boldog születésnapot, kicsi szerelmünk!! SZERETÜNK NAGYON” – írta az Instagram-posztban. Később egy olyan videót is megosztott korlátozott ideig megtekinthető történetében, amelyben a fiúk mosolyogva ölelgetik egymást.