2022.10.04
Ferenc
Kezdőlap Belföld Rendkívüli: A HELL ENERGY ingyen adja a C-Vitamint és a D-Vitamint a fogyasztóinak a...

Rendkívüli: A HELL ENERGY ingyen adja a C-Vitamint és a D-Vitamint a fogyasztóinak a HELL Classicban.

Milliárdos többletköltséget vállal be Magyarország legnagyobb energiaital gyártója, hogy fontos vitaminokkal turbózza fel a HELL Classic energiaitalt.

Fotó: Indirekt

A HELL ENERGY azonnali hatállyal állította át a töltősorait az új, Classic+ termék gyártására, hogy az emberek minél hamarabb hozzájussanak a plusz vitaminokkal dúsított energiaitalhoz. „A C és D-Vitamin több helyen hiánycikk és sok esetben meg is emelték az árát. Mi változatlan áron adjuk a HELL Classic+ energiaitalt, így a fogyasztóink két olyan vitamint is ingyen kapnak, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez – mondta el Pantl Péter a HELL ENERGY marketingigazgatója.

A Classic+ termékek holnaptól megjelennek a boltok polcain és a saját webáruházukba is felkerül, ahol természetesen érintésmentesen, kártyával lehet fizetni és házhoz is szállítják.

Fotó: Hell Energy


„Most az összefogásnak van itt az ideje. Ebben a helyzetben cselekedni kell. A HELL Classicba 500 mg C vitamint tettünk, emellett D vitaminnal is kiegészítettük. Mi ezt adjuk a fogyasztóinknak. Vigyázzunk egymásra.”  – tette hozzá a cég marketingigazgatója. (x)