2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap KORONAVÍRUS MIATT TÖRÖLVE! - elhalasztott sztáresküvők

KORONAVÍRUS MIATT TÖRÖLVE! – elhalasztott sztáresküvők

A hazai sztárok közül Hódi Pamela, Dundika és Ada sem mondhatják még ki a boldogító igent. Pedig már mindannyian eltervezték az esküvőt, a meghívottak létszámát fixálták, van aki már a ruhaválasztáson is túl volt. De a koronavírus közbeszólt.

A járvány nem házasságpárti. Egyre másra halasztják el ismert magyar párok az idén tavaszra vagy nyárra tervezett lagzit. A járvány terjedése miatt inkább nem kockáztatnak.

Hódi Pamela és Tóth Bence ezzel a fotóval ünnepelték 2. évfordulójukat

Hódi Pamela tavaly szeptemberben jegyezte el focista kedves Tóth Bence. Az esküvő napját is kitűzték már, sőt jegyesoktatásra is jártak, hogy a ceremónián minden rendben legyen. Erről még januárban írt Pamela, nem sejtve, hogy mekkorát fog változni a világ: „Ma voltunk az első jegyesoktatásunkon. Megpróbálunk minél többször eljárni, mivel Szercsónak vasárnaponként meccsei lesznek, így hétköznap amikor csak tudunk elmegyünk a tanításra a paphoz és az utána lévő misére is” újságolta lelkesen, de a járvány közbeszólt. A HOT! Magazinnak meséltek arról, hogy miért döntöttek a halasztás mellett. Mint mondja napokig őrlődtek, de ebben a helyzetben nem találtak jobb megoldást. Lehet, hogy nyár elejére minden visszaáll a rendes kerékvágásba, de egyrészt nem szeretnék kockáztatni a szeretteik egészségét, másrészt nem kívánják stresszesen, kapkodva leszervezni éltük nagy napját. „- Az a nap, amikor hivatalosan is összekötjük az életünket, nem telhet feszültségben. Szeretnénk élvezni már a szervezést is, tervezgetni.” – mondta Hódi Pamela.

Néhány napja itt az Indirekt-en is megírtuk, Majka élő bejelentkezésben beszélt arról, hogy úgy gondolják, jobb lenne lefújni a lagzit. Pedig kedvesével, Hornyák Hajnival, már tíz éve halogatták a döntést, mire kitűzték idén nyárra a lagzit. De a vírus miatt nekik is halasztaniuk kell.

Szintén lemondta a meghirdetett lakodalmat Ada és vőlegénye. A műsorvezető kezét Atlantában, útközben Mexikóba, kérte meg szerelme és már nagyon készültek a nyári esküvőre. Elkészült a meghívottak névsora is már, de a meghívókat ők sem küldik még el. Ada az RTL Klub Reggeli-ben mesélt a fájdalmas döntésről: „2-3 hete mondtam Máténak, hogy lehet, el kéne engedni… Most ez van, és lehet, hogy akkor már jó lesz a szitu, de az is lehet, hogy ugyanez lesz.” – utalt a kitűzött nyári időpontra. „Anyagilag sok embert megvisel ez az időszak. Abból indultam ki, hogy van 170 vendég a listán, a többségük vállalkozó, vagy olyan munkából él, akik most nem tudnak dolgozni. Nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy menyasszonytánc, ajándék…” – indokolta a műsorvezető a halasztást.