2020.07.09
Lukrécia
Kezdőlap Címlap Schobert Norbi mozgalmat indít: függesszék fel a bérleti díjakat!

Schobert Norbi mozgalmat indít: függesszék fel a bérleti díjakat!

Megint darázsfészekbe nyúlt Schobert Norbi. Egy videót tett közzé a közösségi oldalán, amiben arra szólítja fel az ingatlan-kiadókat, hogy ne kérjenek bérleti díjat az üzletek bérlőitől, de az albérletben élőktől sem. A mozgalom fogadtatása elég vegyes volt.

Fotók: Facebook

Alapvetően van abban valami, ami a fitneszguru fejében motoszkál, de kérdéses, hogy a legjobb módszert választotta e ahhoz, hogy minél több embert maga illetve mozgalma mögé állítson. Az ötlet lényege: a karantén vagy részleges karantén idejére ne kérjenek bérleti díjat azok, akik bármilyen bérlemény kiadásával foglalkoznak. Az albérletek vagy a plázák üzlethelyiségei ugyanúgy ingyenesek legyenek ezekre a hónapokra, kéri a videóban Norbi. Reméli, hogy minél többen csatlakoznak a mozgalmához, hogy ezzel minél több helyre eljusson a kérés.

A kommentelők egy része egyetért a gondolattal. Ezekből a hozzászólásokból is látszik, hogy sokaknak nemhogy 2-3 hónapnyi tartaléka nincsen, hanem már a következő hónap költségeit sem tudják, hogy miből fogják fizetni.

De arra maga Norbi sem számított, hogy mennyien fognak rátámadni a mozgalma miatt. Sokan azt vágják a fejéhez, hogy ha ilyen ötletei vannak, akkor miért nem mutat jó példát és adja ingyen a termékeit, de akadt olyan is, aki félreértette a fitneszguru szavait, és azon kárörvendezett, hogy az üzletei nullán működnek.

A mozgalom bejelentéséről készült videó itt tekinthető meg:

Mozgalmat szeretnék indítani! Hallgass meg! Segíts egy megosztással, ha egyetértesz! A covid19 a tüdőt támadja. A bérleti díjak karanténban a fizetésedet, az állásodat. A nemzet tüdejét! Értve vagyok? Rólam is szól, Rólad is szól!

Közzétette: Update LOW CARB – 2020. március 26., csütörtök