2022.10.03
Helga
Kezdőlap Belföld Összeomlott Badár Sándor, többször is elkapta a koronavírust, hetekig depressziós volt

Összeomlott Badár Sándor, többször is elkapta a koronavírust, hetekig depressziós volt

Nehéz időszakon van túl Badár Sándor. A koronavírus miatt nincs bevétele, ráadásul többször is elkapta a fertőzést, és a vele járó depresszió is megkínozta.

Badár Sándor őszintén mesélt a mögötte álló időszakról. A humorista többször is elkapta a koronavírust, de egyszer sem okozott komoly gondokat, nem került kórházban. Első alkalommal erős fejfájással küzdött, ehhez társult láz és köhögés, általános rosszullét és izomfájdalom. “Főleg a köhögés készített ki és a tudat, hogy itthon vagyok egyedül, ha bármi bajom van, akkor nem tudom, képes leszek-e segítséget kérni. Ilyenkor az embernek tényleg utolsó óra utáni pillanata van. Egy napig ebben az állapotban voltam, amikor pedig már eljött a sírógörcs is, azt gondoltam, valamit tenni kell. Felforraltam egy liter pálinkát, és törölközővel a fejemen beinhaláltam” – emlékezett vissza Badár.

A színésznek a bevételei is megcsappantak az elmúlt időszakban, hiszen egy ideje már nincs lehetősége fellépni a színpadra. Sándor őszintén elmondta, sok lehetőség van, amit próbál kiaknázni, mint például a rádiókabaré, szand-up comedy fellépések, de ha minden kötél szakadna, akár a pult mögé is beállna dolgozni. “Többször megtettem már, nagy túlélő vagyok. Amikor sehova sem hívtak, és mélypontra kerültem, akkor nemcsak vasutas voltam, hanem rovarirtó kisiparos, könyvkereskedéssel is foglalkoztam és könyvet is írtam. Nem vagyok az a típus, aki ül és várja a jószerencsét, mert az csak a legritkább esetben jön el”- mondta Sándor, aki ugyan próbálkozott online humoros előadásokkal is több-kevesebb sikerrel. Elmondása szerint ebben a helyzetben kevésbé jön az ihlet és nagyon hiányzik neki a közönsége – adta hírül a Bors.