2022.10.03
Helga
Kezdőlap Belföld Ajjaj: Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata mélypontra került

Ajjaj: Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata mélypontra került

A sztárpár az Életünk történetében bevallotta, hogy nincs minden rendben közöttük. Csobot Adél a Blikk+Győzőben arról beszélt, milyen nehézségekkel kellett megküzdeniük az utóbbi időszakban.

“Minden kapcsolatban vannak mélypontok, akkor mi is egy ilyen szakaszban voltunk, éppen ezért megfordult a fejünkben, hogy ezt a forgatást akár le is kellene mondani. Amennyire mélyen voltunk, ezt váltotta ki bennünk. Végül elmentünk és egyszerűen őszinték voltunk” – emlékezett vissza Adél az Életünk története előtti időszakra. A sztárpár életében nem ez volt az első nehéz időszak, nyolc év alatt többször is álltak már a szakítás szélén.

Adél azt is elmondta őszintén, hogy új volt nekik, hogy a nyilvánosság előtt ki kell mondani ezeket a dolgokat, amik csak rájuk tartoznak, de azt érezték, csak úgy működik, ha nem kezdenek el kamuzni, hazudozni és szépíteni mindent. A kétgyermekes anyuka elárulta, jelenleg semmi más nincs az életükben, mint az otthon tartózkodás és nem egyszerű. “Valószínű már unjuk egymást, de kitartunk – mondta mosolyogva Adél – adta hírül a Blikk.