2023.09.27
Adalbert
Kezdőlap Belföld Botrány: Fekete Dávid a Hit Gyülekezete tagjainak is tartozik

Botrány: Fekete Dávid a Hit Gyülekezete tagjainak is tartozik

Rájár a rúd az énekesre, a közelmúltban elvesztette családját, tönkrement a vállalkozása, és rengeteg embernek tartozik pénzzel.

Fekete Dávid a Megasztár alatt került kapcsolatba a Hit Gyülekezetével. Az egyházalapító Németh Sándor lelki segítséget nyújtott az énekesnek ahhoz, hogy feltudja dolgozni a hirtelen jött sikert és népszerűséget. Dávid és a vezető lelkész kapcsolata akkor szakad meg, mikor az énekes első házassága megromlott. “Dávid nem kért lelki segítséget a gyülekezettől, de ezt bármikor megteheti, és a történtek ellenére is tárt karokkal fogadják majd, hiszen ő alapvetően egy jó ember, még akkor is, ha most rossz útra tévedt és rossz döntéseket hozott” – mondta Németh Sándor, aki azt is elárulta, hogy Dávid több gyülekezeti tagnak is tartozik. A lelkész azt mondta, többeket megkárosított az énekes.

“Természetesen Dávid anyagi gondjain nem segíthetünk, de abban igen, hogy visszataláljon a feleségéhez és a gyerekeihez” – mondta Németh Sándor, aki számos példát ismer, mikor a Hit Gyülekezetének segítségével sikerült rendbe hozni a megromlott házasságokat. “Úgy hiszem, hogy Fekete Dávid számára is a család egyben tartása lehet az első lépés ahhoz, hogy visszataláljon a helyes útra” – tette hozzá a vezető lelkész.

Győrben és környékén sokan várják, hogy Fekete Dávid megadja a tartozását. Az énekes 600 millió forinttal tartozik a károsultaknak. Egy győri vállalkozó azt állította, hogy szándékos átverés áldozatai lettek és még a házát is elbukta, miután nem kapta vissza az énekesnek adott autóit és pénzét. Dávid ráadásul felesége nevére is 73 milliós hitelt vett fel, amit szintén nem törleszt – adta hírül a Bors.