2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Belföld Mosdókagyló trendek (x)

Mosdókagyló trendek (x)

Szeretnél egy letisztult fürdőszobát, ahol feltöltődhetsz és kellemesen indíthatod a napjaidat? Fürdőszobánk funkciója, hogy megtisztulhassunk és relaxálhassunk. Ezért is fontos, hogy berendezéskor vagy felújításnál mindig tartsuk szem előtt a fürdőszoba szerepét.

Letisztultság

Szeretnél egy letisztult fürdőszobát, ahol feltöltődhetsz és kellemesen indíthatod a napjaidat? Fürdőszobánk funkciója, hogy megtisztulhassunk és relaxálhassunk. Ezért is fontos, hogy berendezéskor vagy felújításnál mindig tartsuk szem előtt a fürdőszoba szerepét. Olyan helyre szeretnénk belépni, ami tükrözi a tisztaságot és a nyugalmat. Válasszunk világosabb színeket, letisztult formákkal, amiket feldobhatunk pasztell színű kiegészítőkkel, vagy, a minimalista stílust kedvelők választhatnak natúr fahatású textúrákat is. 

Kerektől a szögletesig

Fürdőszoba berendezésnél nem létezik lehetetlen. Egy jól kiválasztott mosdókagyló pedig képes újra életet vinni a fürdőszobánkba, a választék pedig szinte végtelen. A modern és klasszikus formáktól, a vadóc tíkfából készült darabokig, amitől úgy érezheti magát az ember, mintha Balin nyaralna, szinte bármilyen megálmodott stílus megtalálható a piacon. A futurisztikus megjelenés kedvelői választhatnak fekete, gyémánt alakú mosdókagylót, a fényűzés kedvelői pedig aranyozott vagy márvány hatású kerámia mosdókagylóval is feldobhatják a fürdőszobájukat. 

A hely nem probléma

Ha elegendő hely áll rendelkezésre és többen osztozkodunk a fürdőszobán érdemes beszerezni egy dupla mosdókagylót, ahol párunkkal együtt harmóniában indulhat a reggel. A beépített mosdókagylók alatti hely rendkívül praktikus fürdőszobai kellékeink tárolására. Hely szűkében pedig választhatunk kisebb darabokat, letisztult formával, amik eleganciájuk mellett még helytakarékosak is. Ha pedig ennél is kevesebb helyet szeretnénk feláldozni egy mosdókagylóra akkor választhatunk sarok kézmosót, ami tároló rendszere és apró termete miatt igazán helytakarékos. 

Kiegészítők 

Felborulnak a tubusok a zuhanyzóban, vagy sose találod meg, amit keresel? Fürdőszobaikiegészítőkkel, például zuhanypolcokkal, törülközőtartó sínekkel és polcrendszerekkel pillanatok alatt rendet teremthetünk a káoszban. Már egy egyszerű tároló szett is csodákra képes, például tárolhatunk bennük vattát, fülpiszkálókat, vagy bármit, amit idővel az ember rendszeresen széthagy. A kéztörlő törülközőknek pedig egy pofás tárolása lehet, ha a szekrény helyett fonott kis kosarakban tartjuk őket valahol a falra akasztva. Így amellett, hogy mindig lesz kéznél friss kéztörlő még a szekrényben is megspórolunk magunknak némi helyet.