2022.08.08
László
Kezdőlap Belföld Már nincs kómában a balerina, akire ráomlott a ház a Jókai utcában

Már nincs kómában a balerina, akire ráomlott a ház a Jókai utcában

A családja és az Operettszínház is minden nap imádkozik a balerináért, hogy javuljon az állapota, miután hétfőn ráomlott a Jókai utcai négy emeletes épület és mélyaltatásba került. A nő egyik barátja közölte az örömhírt, hogy Evelin már nincs kómában. Egyesek szerint csoda történt.

A gyönyörű balerina épp az Operettszínház felé tartott a párjával, Benjáminnal, amikor a Jókai utcai négyemeletes épület ráomlott. A pár alig háromszáz méterre volt a színháztól, amikor bekövetkezett a tragédia. Benjámin a Blikknek kedden részletezte a baleset körülményeit, és hogy minden percben a kedveséért imádkozik, szerelme ugyanis súlyos koponya- és gerincsérüléseket szenvedett és kómába került. A Budapesti Operettszínház imaláncot indított a Mária Rádióban művésztársuk felépüléséért.

Bors úgy tudja, a kórházban az orvosok megállapították, hogy először a művésznő koponyáját kell helyreállítani, a gerince csak utána következhet. A bulvárlap elérte Nikolett egyik gimnáziumi évfolyamtársát, aki elárulta, Niki volt az iskola egyik legnépszerűbb tagja volt.

– A korosztályunkban mindenkit megrázott a balesete. Niki mindig is középpontban volt, és állandóan nevetett. Nehéz elképzelnünk civilként, ő a színpadra született. Mindannyian a legjobbakban reménykedünk, és többen csatlakoztunk a színháza által indított imalánchoz is, talán ez is segített a barátunkon – mondta a neve elhallgatását kérő előadóművész.

A portál információi szerint Nikolettet már nem tartják mélyaltatásban, javul az állapota.

– Niki egy igazi harcos. Szinte csoda, ami vele történik. Javult az állapota, de a gerincéhez továbbra sem mernek az orvosok hozzányúlni– mondta tömören Niki közeli ismerőse.