2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Belföld Majka kiakadt: "Ebben mi f.szom furcsa"

Majka kiakadt: “Ebben mi f.szom furcsa”

Miután Majka bejelentette, hogy betegsége miatt kénytelen lemondani a csütörtöki koncertjét, többen a koronavírus elleni oltást tették felelőssé a zenész állapota miatt. Több se kellett a rappernek, keményen kiosztotta a kommentelőket.

Mint ahogy a Blikk is megírta, Majka betegség miatt kénytelen volt lemondani a csütörtöki koncertjét. A zenész a Facebook-oldalán közölte a rajongóival: fáj a tüdeje és napok óta ágyban fekszik. Sokan azonban egyből a koronavírus elleni oltást tették felelőssé a betegségéért, amitől annyira begurult a rapper, hogy nem finomkodott a szavaival.

„Akkor most bármikor beteg lesz valaki, az az oltástól van? Eszem megáll. Ez az oltás nem működik egy egyszerű megfázásra. Sem a rák ellen, sem az AIDS ellen, sem a körömgomba ellen. Agymosott idiótáknak neveznek minket azok, akik szerint Bill Gates meg az illuminatus akarja becsipppelni az egész földet… A 3. koncert után bekarmoltunk, és reggelig kiabáltunk egy szórakozóhelyen. Ennyi… Nyilván nem akartam, de megfáztam keményen…

Ebben mi a f.szom a furcsa… – írta dühösen Majka egy kommentben.

Indirekt/Blikk